Besök oss

På Jamtli kan du besöka tre museer på en och samma plats; till en entréavgift. Här hittar du allt du behöver för att planera ditt besök hos oss. Välkommen!

Till biljettpriser

Planera ditt besök

Entrépriser

Här hittar du entrépriser för Jamtli. Hos oss kan du besöka tre muséer för priset av en entré!

Läs mer

Öppettider

Här hittar du öppettider för Jamtlis anläggningar.  

Läs mer

Hitta på Jamtli

Översiktlig information om var du hittar alla de utställningar, miljöer och platser som finns att upptäcka.

Läs mer

Jamtli Kafé

På Jamtli Kafé kan du njuta av fika eller en god lunch. Här hittar du ett stort utbud av kakor, smörgåsar, matiga sallader, glass och...

Läs mer

Restaurang Hov

På Restaurang Hov serveras mat och dryck med känsla och tradition. Det är också möjligt att abonnera Restaurang Hov som festvåning. Mellan 1 och 22...

Läs mer

Jamtli Butik

I Jamtli Butik hittar du presenter och souvenirer både till dig själv och andra.

Läs mer

Jamtli Vandrarhem

På Jamtli Vandrarhem bor du mitt bland historiska gårdar och miljöer, endast en kort promenad från Östersunds centrum.

Läs mer

App med audioguide och annat

Appen Jamtli ger dig som besökare både vägledning, tillgänglighet och fördjupande upplevelser. Appen är användbar både på plats på Jamtli, men kan också användas hemifrån.

Läs mer

Öppna förskolan

Välkommen till en annorlunda öppen förskola! Här levandegör vi vår historia genom att leka oss till kulturhistoriska upplevelser, mitt i mysiga historiska miljöer.

Läs mer

Kontakta oss

Har du frågor inför ditt besök på Jamtli eller om andra delar av Jamtlis verksamhet? Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Läs mer

Konferens, möten och fest

På Jamtli kan du boka historiska och unika lokaler, upplevelser och visningar som passar utmärkt för både konferenser, möten, fest och bröllop.

Läs mer

Boka visningar och historiska upplevelser

Boka en gruppvisning i Jamtlis utställningar och kulturmiljöer med någon av våra kunniga guider! Du kan också boka historiska upplevelser för till exempel företagskonferenser och...

Läs mer

Boka en föreläsning

Jamtlis experter erbjuder föreläsningar inom kulturhistoria, kulturmiljöarbete och konst. Boka till ditt evenemang eller konferens! 123123

Läs mer

Hitta hit

Jamtli ligger en kort promenad från Östersunds stadskärna. Hit är det enkelt att ta sig både till fots, med buss eller bil.

Läs mer

Tillgänglighet

Jamtli är till för alla och vi arbetar ständigt med att förbättra tillgängligheten till våra utställningar, utomhusmiljöer och andra delar.

Läs mer

Vanliga frågor och svar inför besök på jamtli

Här har vi samlat vanliga frågor vi får från er besökare med tillhörande svar.

Läs mer

Museiregler

I museet finns föremål, målningar och skulpturer som är väldigt gamla. För att skydda och bevara dem finns några saker att tänka på.

Läs mer