Konferens och möten på Jamtli

 

Hos Jamtli kan du boka lokaler i historiska miljöer, upplevelser och visningar som passar utmärkt för både konferenser, möten, fest och bröllop; endast en kort promenad från Östersunds stadskärna.

 

För mer information och bokning av visningar, mejla oss på bokningen@jamtli.com eller ring 063-15 01 07.

 

> Konferens och möten på Jamtli

> Bokningsbara lokaler

> Boka visningar, föreläsningar och upplevelser

> Boka hela Jamtli

 

Konferens

 

Boka in en konferens fylld av upplevelser för ditt företag eller team på Jamtli. Vi hjälper dig att sätta ihop ett kul och minnesvärt program utifrån era önskemål och behov. På Jamtli finns möteslokaler för både små och stora grupper i historiska miljöer. 

 

Vi erbjuder ett stort urval av bokningsbara visningar och föreläsningar.

 

Bokningsbara lokaler

 

På Jamtli finns flera både större och mindre bokningsbara lokaler för allehanda möten och sammankomster. Flera av dem unika mötesrum i historiska miljöer! De flesta lokalerna är utrustade med modern teknik såsom projektor, ljudanläggning och wifi.

 

 

För dig som vill ställa till med fest finns att välja mellan Restaurang Hovs rustika miljö eller någon av Jamtlis andra unika lokaler. Gäster kan dessutom sova över på Jamtli Vandrarhem!

 

Jamtlis lokaler – för konferens, möten eller fest

 

 • Rentzhogsalen, aula (90 personer)
 • Sankt Olovs Gillesal (Restaurang Hov, 90 sittplatser)
 • Herrgårdsrummet (Restaurang Hov, 20 personer)
 • Salong Justelius (Restaurang Hov, 25-30 personer)
 • Lusaflokojan (45 personer, uthyres med personal)
 • Brunflologen (80 sittande, 150 stående)
 • Grändkafét (40 personer)
 • Jamtlis kyrka (70 personer)

 

Boka visningar, föreläsningar och upplevelser

 

Kombinera era möten eller konferenser med en rolig teambuildingaktivitet, visning på Jamtli eller en föreläsning för era medarbetare. Mat och dryck kan bokas på anrika Restaurang Hov eller i mysiga Jamtli Kafé.

 

Några exempel på vad vi erbjuder:

 

 • En visning i utställningarna om Jämtlands historia med de 1000-åriga Överhogdalsbonaderna, en av Europas största kulturskatter, som höjdpunkt
 • Dramatiserad historievandring med rollspelande aktörer i Friluftsmuseets miljöer under Jamtli Historieland eller i enklare form under vår och höst.
 • Ett dramatiskt historiskt uppdykande vid någon av våra miljöer eller vid middagen/lunchen.
 • En härlig nostalgitripp i modernare tider inklusive Jamtlis 1970-talsmiljö.
 • Teambuilding där ni tävlar i olika historiska färdigheter som till exempel skogsarbetarutmaningen, vikingakampen, gammeldags kämpalekar, 1970-talsquiz med mera.

 

Läs mer om våra olika upplevelser och visningar här.

Läs mer om vilka föreläsningar vi erbjuder här.

 

Boka hela Jamtli

 

Jamtli har en lång tradition av både små och stora arrangemang för allmän publik såväl som för företag, familjer och grupper i alla åldrar. Området passar perfekt för större evenemang som till exempel mässor och konserter. De historiska miljöerna och den vackra parken med  Friluftsmuseet bidrar med en atmosfär du inte hittar någon annanstans.

 

På Jamtli finns alla faciliteter som behövs för att genomföra ett lyckat arrangemang av större storlek. Här finns små och stora lokaler; scener, loger, toaletter, restaurang, butik, kafé samt vandrarhem. Vi hjälper er gärna att skräddarsy evenemang efter era behov.

 

Vid intresse, kontakta Bokningen på telefon: 063-15 01 20