Klicka för att söka Aktivera talande webb Byt språk

 

Stiftelsen Jamtli bedriver en omfattande museiverksamhet som också innefattar fem dotterbolag. Stiftelsen Jamtli driver också många projekt på nationell och internationell nivå.

 

Jamtli i Östersund söker

 

Ekonomichef

Tjänsten är på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

Som ekonomiansvarig ingår man i Jamtlis ledning tillsammans med landsantikvarien, avdelningschefer och stödfunktioner.

 

I arbetet som ekonomiansvarig ingår upprättande av budget, deklarationer, månadsvisa bokslut och budgetuppföljningar, årsbokslut och årsredovisningar i K2 och koncernårsredovisning i K3. Till viss del ingår även löpande bokföring. Även intern rådgivning, information och utbildning av budgetansvariga, kontakter med revisorer ingår, samt systemansvarig för affärssystemet. Arbetet omfattar såväl Stiftelsen Jamtli som de fem dotterbolagen.

 

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med ekonomiutbildning på högskolenivå samt gedigen erfarenhet av budgetarbete, löpande redovisning och årsredovisning. Arbetet omfattar många interna och externa kontakter så vi förutsätter att du som söker har god samarbetsförmåga, drivkraft och förmåga att arbeta självständigt, samt har en utåtriktad personlighet. Interkulturell erfarenhet är meriterande.

 

Tillträde

1 september 2019.

 

Upplysningar

Upplysning om tjänsten som ekonomichef kan du få av landsantikvarie Henrik Zipsane, 070-282 11 68 eller av ekonomichef Therese Renström 070-214 69 75.

Facklig representant för Vision är Mona Karlström 063-15 01 00.

 

Ansökan

Ansökan märkt ”Ekonomichef” ska ha inkommit senast 15 juli 2019 till Jamtli, Box 709, 831 28 Östersund eller till info@jamtli.com

 

 

 

Ekonomiadministratör

Tjänsten är på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

Som ekonomiadministratör på Jamtli arbetar du i huvudsak med löpande bokföring, fakturering och registrering av leverantörsfakturor samt kontoavstämningar.

 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och några års erfarenhet av löpande redovisning och reskontrahantering. Då Jamtli har många projekt är kunskap kring projektadministration önskvärd. Du ska vara van att arbeta självständigt och att du har en hög servicenivå anser vi som en självklarhet.

 

Tillträde

1 oktober 2019.

 

Upplysningar

Upplysningar om tjänsten som ekonomiadministratör kan du få av ekonomichef Therese Renström 070-214 69 75.

Facklig representant för Vision är Mona Karlström 063-15 01 00.

 

Ansökan

Ansökan märkt”Ekonomiadministratör” ska ha inkommit senast 15 juli 2019 till Jamtli, Box 709, 831 28 Östersund eller till info@jamtli.com