Klicka för att söka Aktivera talande webb Byt språk

Stiftelsen Jamtli, Jämtlands läns museum, kan beskrivas som tre museer på en plats. Här finns friluftsmuseet med djur, kulturhistoriska hus och jordbruk, länsmuseets kulturhistoriska utställningar och Nationalmuseum Jamtli, som drivs i samverkan med Nationalmuseum i Stockholm.

 

Jamtli har nära 100 medarbetare och bedriver en bred museal verksamhet med samlingsförvaltning, konst- och kulturarvspedagogiska program, arkeologiskt och byggnadsantikvariskt arbete i hela Jämtlands län, utställningar och evenemangsdagar. Här finns också butik, kafé och ett vandrarhem. Särskilt sommartid är Jamtli en välbesökt turistattraktion i Östersund.

 

 

Jamtli söker

Medarbetare till Jamtli Butik 

 

Jamtli Butik ska spegla museets verksamhet och erbjuda ett brett sortiment av regionalt hantverk. I Jamtli Butik ska man alltid kunna hitta en bra present oavsett om det är en leksak, en souvenir eller ett bruksföremål som söks, alla med anknytning till lokal tradition och hantverk. Det ska finnas ett stort sortiment av böcker som speglar länet med dess konst- och kulturliv, byggnader, hantverk och folkmusik. Verksamheten består av 3 delar, Jamtli Butik i museets lokaler, J.P. Gulle Handelsbod och Jamtli Webbutik. Jamtli Butik är en del av avdelningen Service & Värdskap och som anställd på Jamtli arbetar vi tillsammans med hela organisationen mot gemensamma mål.

Läs mer

 

Vem är du?

Vi söker efter en person som har förmåga att tillsammans med oss på Jamtli utveckla verksamheten, bredda och anpassa sortimentet, hitta nya målgrupper och försäljningskanaler samtidigt som du förstår att vårda befintlig kundstock och sortiment. Ett brett kontaktnät och kunskaper om sortimentet är meriterande. Tidigare erfarenhet av inköp och försäljning förväntas också av dig.

 

Du älskar mötet med kunden och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du är idérik och flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och eget ansvar.  Att du har en hög energinivå samtidigt som du gillar struktur, ordning och reda tar vi för givet.

 

Om tjänsten

Huvuddelen av arbetet görs kundnära i butiken. Tjänsten innefattar även inköp och planering av sortiment och bemanning, utveckling av verksamheten och genomförande av affärsdrivande kampanjer. Tillsammans med avdelningschef görs budget och ekonomisk uppföljning.

 

Tillsvidareanställning på heltid eller deltid beroende på den sökandes kvalifikationer eller önskemål. Arbetstiden är efter schema med kvällar och helger.

 

Sista ansökningsdag: 31 december 2022, löpande urval sker under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@jamtli.com

 

Tillträde

Efter överenskommelse.

 

Ytterligare information om tjänsten lämnas av:  

Henrik Hvilvald, Avdelningschef Service & Värdskap, 063-15 01 25, henrik.hvilvald@jamtli.com

 

Fackliga företrädare:

Kommunal: Krister Lundström 063-15 01 39.

Vision: Mona Karlström 063-15 01 00

 

Inför rekrytering har Stiftelsen Jamtli tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare. 

 

Visa mindre

 

Jamtli söker

Kafébiträde 75% 

 

På Jamtli Kafé kan du njuta av ett stort sortiment av egenproducerade bakverk eller en enklare lunch, i en trivsam och avkopplande miljö. Jamtli Kafé följer museets öppettider och utbudet följer säsongen. Jamtli Kafé har en strävan att i stor utsträckning jobba med lokala råvaror och förädla dem. Verksamheten är en del av avdelningen Service & Värdskap och som anställd på Jamtli arbetar vi tillsammans med hela organisationen mot gemensamma mål. Förutom av tillsvidareanställningar bemannas Jamtli Kafé av flera timtidsanställda, vilket gör arbetslaget stort, flexibelt och varierande.

Läs mer

 

Som kafébiträde jobbar du med allehanda förekommande arbetsuppgifter såsom bakning, matlagning, kassatjänst, bemötande och service, disk och städ. Du har tidigare erfarenheter från servicebranschen, gärna inom restaurang eller kafé. Du bör ha kunskaper om livsmedelshantering och egenkontroll. Du ska klara av att jobba självständigt och i grupp.

 

Som person är du glad och positiv, utåtriktad och serviceminded. Du förstår att sätta kunden i centrum. Du presterar bra både under press och under lugnare arbetsmoment. Du gillar att överträffa gästens förväntningar och förstår värdet av lokala råvaror och traditioner.

 

Jamtli Kafé är en arbetsplats med många glada arbetskamrater och varierande arbetsuppgifter.

 

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 75% tjänstgöringsgrad. Arbetstider efter schema. Jamtli tillämpar 6 månaders provanställning. Helgarbete och kvällsarbete förekommer i tjänsterna. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag: 31 december 2022, löpande urval sker under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@jamtli.com

 

Ytterligare information om tjänsten lämnas av:  

Mia Olsson, maria.olsson@jamtli.com

 

Fackliga företrädare:

Kommunal: Krister Lundström 063-15 01 39.

 

Inför rekrytering har Stiftelsen Jamtli tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare. 

 

Visa mindre