Klicka för att söka Aktivera talande webb Byt språk

 

Stiftelsen Jamtli söker

arrendator till anrika Restaurang Hov

 

Restaurang Hov är Jämtlands läns äldsta restaurang som fortfarande är i drift. Hov är en klassisk mötesplats för fest och högtid. Här firas bröllop och födelsedagar, här träffas man för konferens, minnesstunder och examensmiddagar. På Restaurang Hov serveras dagens lunch vid bordet måndag– fredag, av och till erbjuds kvällsarrangemang och bokningar för slutna sällskap kan göras kvällstid och på helger. Sommartid förvandlas friluftsmuseet på Jamtli till Historieland med levande rollspel i de historiska miljöerna. Under den perioden serverar Restaurang Hov familjeanpassade sommarluncher.

 

I Jamtlis kyrka, strax intill Hov, erbjuder stiftelsen bröllopsarrangemang, vilket är som gjort för att kombinera med bröllops- middag på Restaurang Hov. Från och med sommaren 2018 finns förutom Jamtlis egen verksamhet också Nationalmuseum Jamtli med konst- och designupplevelser I världsklass, som kommer att attrahera nya målgrupper.

 

Under höst- och vårtermin har Stiftelsen Jamtli ett samarbete med restaurangutbildningen vid Jämtlands Gymnasium där elever och lärare deltar i restaurangdriften. I arrendet av Restaurang Hov ingår att medverka i och för detta samarbeta.

 

Stiftelsen Jamtli söker nu en arrendator som i nära samverkan med stiftelsen vill driva restaurangen. Läs mer om Jamtli här. Ytterligare information om restaurangen kan fås av museichef Henrik Zipsane, 063-15 01 13, 070-282 11 68, henrik.zipsane@jamtli.com

 

Skriftlig intresseanmälan lämnas senast  17 september 2018 till info@jamtli.com