Klicka för att söka Aktivera talande webb Byt språk

 

Jamtli är ett regionalt museum med både inomhusutställningar och friluftsmuseidel. Sedan 2018 finns här även Nationalmuseum Jamtli där samlingar från Nationalmuseum visas. Jamtli är en ledande turistattraktion och en viktig samlingsplats för Östersundsbor, länets övriga invånare och besökare. Här bedrivs en bred museiverksamhet med en omfattande aktivitet kring kulturturism och kulturarvspedagogik. Museet har ca 120 helårsanställda.

 

 

Jamtli söker

Sektionsledare till Publika sektionen

Tjänsten är 100 %, tillsvidare

 

Som sektionsledaren för Publika sektionen ingår man i avdelningen för Publik och Upplevelser och arbetar där under avdelningschefen med särskilt ansvar för Jamtlis publika mottagande inklusive försäljningsställen. Publika sektionen består av reception, värdar, växel, butik, kafé och vandrarhem. Här finns cirka tolv året-runt-anställda samt en mängd extra säsongspersonal som alla ska samordnas och engageras i arbetet mot Jamtlis övergripande mål. Som sektionsledare ansvarar du för sektionens budget och uppföljningen av denna (när det gäller kafé, butik och vandrarhem har man dock enbart en övervakande uppgift). I nära samverkan med medarbetarna leder du den dagliga verksamheten, har överblick över personalläget med schemaläggning, vikarier och extraanställda, svarar för att sektionen är uppdaterad och samstämd med Jamtlis övriga verksamhet, håller utvecklingssamtal och allmänt skapar en motiverad välfungerande arbetsgrupp. Vid Jamtlis större engagemang ingår specifika ansvarsområden och samordningsuppdrag. Som en av avdelningens fyra sektionsledare deltar du också i det mer övergripande arbetet med att planera och utveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker en entusiasmerande lyhörd lagledare som också är en god organisatör med gott grepp om verksamhet, ekonomiuppföljning och schemaläggning. Du arbetar nära dina medarbetare och är en kreativ problemlösare som är beredd på att hugga i även med praktiska göromål. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och kan skapa bra relationer och samarbeten.

Med dig i bagaget har du utbildning och/eller erfarenheter av arbete med liknande uppgifter och ett intresse för kulturhistoria eller ämneskunskaper inom området. Du kan exempelvis ha en bakgrund från kulturhistorisk utåtriktad verksamhet, ha arbetat inom turistsektorn, restaurang, handel eller dylikt. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av övergripande kafé/restaurang-verksamhet. Interkulturell erfarenhet är meriterande.

 

Tjänsten är på 100 %, tillsvidare. Provanställning på 6 månader tillämpas. Viss helgtjänstgöring förekommer. Tillträde 1 september eller efter överenskommelse.

 

Upplysningar lämnas av Torgärd Notelid, chef för avdelningen för Publik och Upplevelser, 070-512 36 43. Kontaktperson för Vision är Mona Karlström, 063-1 501 00.

 

Ansökan med meritförteckning skickas senast 10 maj 2019 till:

Jamtli, Box 709, 831 28 Östersund eller till info@jamtli.com

 

Välkommen med din ansökan!