Klicka för att söka Aktivera talande webb Byt språk

 

Jamtli är ett regionalt museum med fasta och tillfälliga utställningar inomhus och ett friluftsmuseum med kulturhistoriska hus och gårdar. Sedan 2018 finns här också Nationalmuseum Jamtli där verk ur Nationalmuseums samlingar visas.

 

Jamtli är en ledande turistattraktion och en viktig samlingsplats för östersundsbor, länets övriga invånare och besökare.

 

Jamtli söker

Vandrarhemsföreståndare, 100%

 

Då nuvarande föreståndare går i pension söker vi en serviceinriktad och driftig föreståndare som kan hjälpa oss att driva och fortsätta utveckla Jamtli Vandrarhem. Vår vision är att erbjuda ett unikt placerat boende med ett bemötande i världsklass.

 

Jamtli Vandrarhem ligger på Jamtlis friluftsmuseiområde och är ett populärt övernattningsställe för både turister och andra som besöker såväl Jamtli som Östersund. Här finns 46 bäddar fördelade på själva vandrarhemsbyggnaden och runt om i andra byggnader på friluftsmuseet. Vandrarhemmet är byggt med känsla för de omkringliggande husen och ligger i Östersunds stadskvarter anno 1895. I vissa fall bor man rent av i historiskt inredda rum. Vandrarhemmet har öppet året runt.

 

Har du en medfödd servicekänsla, goda ekonomiska kunskaper, håller ordning och reda och gillar när den ena dagen inte är den andra lik? Då är du den vi söker.

 

Arbetsuppgiftens fokus ligger på att skapa en trivsam miljö och en trevlig vistelse för gästen på Jamtli Vandrarhem. På ditt arbete är det god ordning och struktur. Bokningar, kassahantering, städning, beställningar och månadsrapportering gör att dagarna blir varierande. Du kan uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska och har grundläggande datakunskaper. Utbildning och erfarenhet av serviceyrken är önskvärt. Föreståndarens arbete sker på en självständig basis där föreståndaren är den som har ansvar och överblick över verksamheten. Kring vandrarhemmets fastighetsskötsel har föreståndaren uppbackning av Jamtlis fastighetsavdelning. Organisatoriskt ingår Jamtli Vandrarhem i den Publika sektionen där även reception, Jamtli Kafé och Jamtli Butik ingår. Här rapporterar föreståndaren till sektionsledaren.

 

Tjänsten, som är tillsvidare, innebär helgtjänstgöring enligt schema. Delade turer ingår under sommarperioden.

Tillträde 1 maj på deltid ca 65 % som övergår till heltid 1 september, eller efter överenskommelse.

 

Vill du veta mer kontakta:

Vandrarhemsföreståndare: Karin Svensson, 063-15 03 00, karin.svensson@jamtli.com

Sektionsledare: Lina Fredin, 070-325 00 74, lina.fredin@jamtli.com

Avdelningschef: Torgärd Notelid 070-512 36 43, torgard.notelid@jamtli.com.

 

Facklig företrädare:

Vision, Mona Karlström 063-15 01 00.

 

Ansökan med meritförteckning skickas senast 20 mars 2019 till:

Jamtli, Box 709, 831 28 Östersund eller till info@jamtli.com

 

Välkommen med din ansökan!