Klicka för att söka Aktivera talande webb Byt språk

Corona/Covid-19

17 mars - 31 december 2020
Interiör, museet.

Jamtli följer händelseutvecklingen kring Corona-viruset och de direktiv som myndigheterna går ut med kring detta.

 

Jamtli öppet onsdag kl 17–20.30 och torsdag–söndag kl 11–17. Besök de fasta eller tillfälliga utställningarna, handla i Jamtli Butik eller fika i Jamtli Kafé.

 

För dig som är 70 år eller äldre, extra öppet onsdagar kl 15–17. För att göra museibesöket coronasäkert är antalet besökare begränsat.

 

Ute på friluftsmuseet är det alltid öppet. Där kan du promenera runt bland de historiska husen och gårdarna eller vinka till djuren. 

 

Jamtli Butik har öppet onsdagar kl 17–20.30 och torsdag–söndag kl 11-17

Jamtli Kafé har öppet onsdagar kl 17–20.30 och torsdag–söndag kl 11-16.30

 

Jamtli Öppna förskola är öppen onsdagar kl 9–12 (lekladugården med trädjur är öppen till kl 15). All aktivitet förläggs utomhus.

 

Med anledning av pågående pandemi har vi begränsat antal besökare i Jamtlis inomhusmiljöer. Detta kan medföra att besökare ibland får vänta ett tag med att komma in i museet, Jamtli Kafé, Jamtli Butik och Nationalmuseum Jamtli. Ute på friluftsmuseet finns toaletter och ingen begränsning av antal besökare. Tänk på att hålla avstånd!

 

Alla öppna visningar och program är tillsvidare inställda.

 

Jamtlis arkiv och bibliotek är öppet tisdag och torsdag kl 12-15.

 

Dokumentering – var med och skapa framtidens historia!

Jamtli har som länsmuseum i uppdrag att förvalta vårt historiska kulturarv och dokumentera samtiden. Vi vill därför gärna att du delar med dig av dina och dina närståendes erfarenheter kring hur Coronapandemin påverkar just ditt och era liv. Här kan du läsa mer om hur din berättelse har betydelse.

 

Uppdaterad 2020-10-07