Klicka för att söka Aktivera talande webb Byt språk

Corona/Covid-19

17 mars 2020 - 28 februari 2021
Interiör, museet.

Jamtli följer händelseutvecklingen kring Corona-viruset och de direktiv som myndigheterna går ut med kring detta.

 

Jamtli håller just nu museet stängt och öppnar igen efter 24 januari 2021.

För att följa myndigheternas direktiv och bidra till att minska smittspridningen, håller vi just nu museet stängt och planerar att öppna igen efter 24 januari 2021.

 

Ute på friluftsmuseet är det alltid öppet. Där kan du promenera runt bland de historiska husen och gårdarna eller vinka till djuren.

 

Jamtli Butik har just nu stängt.

Jamtli Kafé har just nu stängt. 

 

Jamtli Öppna förskola börjar igen 3 februari och har då öppet onsdag–fredag kl 9–12 (lekladugården med trädjur är öppen till kl 14). All aktivitet förläggs utomhus. Läs mer om Öppna förskolan och vårens program här.

 

Med anledning av pågående pandemi har vi begränsat antal besökare i Jamtlis inomhusmiljöer. Detta kan medföra att besökare ibland får vänta ett tag med att komma in i museet, Jamtli Kafé, Jamtli Butik och Nationalmuseum Jamtli. Ute på friluftsmuseet finns toaletter och ingen begränsning av antal besökare. Tänk på att hålla avstånd!

 

Alla öppna visningar och program är tillsvidare inställda.

 

Jamtlis arkiv och bibliotek är just nu stängt men öppnar igen efter 24 januari. Ordinarie öppettider är tisdag och torsdag kl 12–15.

 

Dokumentering – var med och skapa framtidens historia!

Jamtli har som länsmuseum i uppdrag att förvalta vårt historiska kulturarv och dokumentera samtiden. Vi vill därför gärna att du delar med dig av dina och dina närståendes erfarenheter kring hur Coronapandemin påverkar just ditt och era liv. Här kan du läsa mer om hur din berättelse har betydelse.

 

Uppdaterad 2021-01-12