Blogg
MÅNDAGEN DEN 2 MARS 2009

Perception

Varje morgon är det samma sak. 7.55 sitter jag och kör de sista kilometrarna fram till jobbet, och så blir det land- och sjöväder på P1. "Nu", tänker jag, "ska jag höra vad det blir för väder!".
Jag lyssnar så snällt på södra och västra Götaland och inre Svealand. Sen slår öronen av. Det nästa jag hör är alltid norra Bottenviken och Kvarken. Jag missar alltså ALLTID södra Norrlands inland och fjälltrakter, där jag själv råkar befinna mig.
Bor jag i fel del av landet, rent koncentrationsmässigt? Orkar hjärnan inte mer än 2.30 innan den behöver en mikropaus?
Om någon har ett tips på hur jag ska kunna uppfatta det där förgrömmade vädret så skriv det här, genast.

Kommentera här (2 kommentarer)

/ Charina Ödlund

Kommentarer

Postat av: Petra, 2 mars 2009
Bli äldre! Du är för ung för att kunna koncentrera dig på vädret. Om flera, flera år kommer du höra hela väderleksrapporten, femdygnsprognosen och sjövädret (trots din nära-fjällen-tillvaro) och hålla dig vaken.


Postat av: Anki Lindgren, 3 mars 2009
Men jag är precis likadan! Fast jag befinner mig vid Bottenviken och sitter och koncentrerar mig på inlandsvädret. Vi kanske måste göra som så att du mailar mig vädret här, så meddelar jag dig, vädret där? Haha!

Hur som helst. Kul med blogg. Vi är inte där ännu. Men välkommen med i vår grupp på Facebook. Hälsningar från Västerbottens musuem i Umeå! ; ))


Lämna din kommentar

Namn:

E-post:

Kommentar:Skriv bokstäverna som visas ovan (sex stycken):

Jamtli, P.O. Box 709, SE-831 28 Östersund, Tel. +46 63 15 01 00 /10
Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå AB