Blogg
SÖNDAGEN DEN 18 JULI 2010

Skandal eller uthärdligt, 1

Nu startar kortserien "Skandal eller uthärdligt".
Jag ska ta upp tre saker som möter Jamtlibesökarna - tre förändringar som vi gjort de senaste åren och som ni nu kan säga ert hjärtas mening om.
Den första är den här: parkeringsautomaterna.
Efter att ha haft fri parkering i alla år, var vi till slut tvungna att införa p-avgift. Våra parkeringsplatser fylldes nämligen redan vid 8-tiden varje morgon - lite konstigt, eftersom vi inte öppnar förrän 11.
Det var kort sagt inte Jamtlibesökare som använde sig av våra gratisparkeringar, utan främst människor med andra ärenden till stan. Och när våra besökare anlände tre timmar senare var parkeringen full.
Nu har vi infört ett system där det visserligen kostar några kronor i timmen att parkera, men där man får dra av hela p-summan när man handlar något på Jamtli (entré, mat, butik). Då blir det ju i praktiken gratis P för Jamtlis besökare i alla fall. Men med ett extra litet krångel i form av ett kvitto som måste tas med in på anläggningen.
Vad säger ni, skandal eller uthärdligt?

Kommentera här (2 kommentarer)

/ Charina Knutson

Kommentarer

Postat av: Gunlög, 19 juli 2010
Helt uthärdligt tycker jag. Bra också om receptionen har gott om växelpengar, för det är kanske inte alla besökare som har tillräckligt med småklirr med sig.

Gunlög


Postat av: HomeRiver, 22 juli 2010
Ja, med den lösningen är det ju ändå gratis och då helt okej. Det är inte kul att vara besökare när p-platserna är slut...


Lämna din kommentar

Namn:

E-post:

Kommentar:Skriv bokstäverna som visas ovan (sex stycken):

Jamtli, P.O. Box 709, SE-831 28 Östersund, Tel. +46 63 15 01 00 /10
Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå AB