Blogg
TORSDAGEN DEN 30 SEPTEMBER 2010

Smaskigt!

Grunda med ett kranium och en brandskadad docka som placeras i ett minfält ovanför fäboden, fyll på med några människosmugglare och blanda sedan i ett hus där man kan låsa in barn.

Sockra med lite nostalgiska arbetsbilder från tider som flytt, till exempel en som visar en trampbilsprototyp i kartong och en bild som visar en ångpanna av trä och husfix till Barnens Mejeri

Rör ned ett samtal om reflexspårningen i november och ett samtal från Knallhattens förskola med förfrågan om Tidsresa. Krydda magstarkt med olästa mail inom det digtitala projektet. Blogga efter tycke och smak.

Blanda ned olika delar av Mias bussbokningar, B-O:s vikingaläger och friska inslag från Bitte om den kommande vintersäsongen.

Provsmaka, men känn inte efter för mycket.

Finhacka erfarenheterna från Jamtlidagen och späd ut med diverse svordomar och förbannelser från kopieringsmaskinen. Ta gärna i för mycket!

Kavla ut en åk. 9 och bred ut en blandning av asyl, migration och utsatthet. Var beredd på motstånd när allt rullas ihop och grädda tillsammans med aktörer i 120 minuter.

Toppa allt med en tillfällig låsning av Hackåsgården. Om du inte gör det nu kan det vänta tills du precis skall gå och lägga dig.

Tillsammans med ett avbrutet avgasrör, timrapporter och sponsorkontakter så bör det bli en härlig torsdagmeny.

Lägg i den sista bloggen och önska Henrik Tungström lycka till med bloggandet i oktober.

Tack för september!

Kommentera här (1 kommentar)

/ Magnus Ericsson

Kommentarer

Postat av: Lena, 1 oktober 2010
Tack för jättetrevligt bloggande.


Lämna din kommentar

Namn:

E-post:

Kommentar:Skriv bokstäverna som visas ovan (sex stycken):

Jamtli, P.O. Box 709, SE-831 28 Östersund, Tel. +46 63 15 01 00 /10
Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå AB